Over ons

Bella Roma is gevestigd aan de Sint Jaccobsstraat 6, midden in het centrum van de aantrekkelijke Friese hoofdstad Leeuwarden. Met genoeg parkeermogelijkheden in de buurt is het zowel met de auto als met het openbaar vervoer heel goed te bereiken.

Het mag met recht gezegd worden dat Bella Roma als een stuk Italië is. De gastvrijheid van het personeel, de ambiance van het restaurant en de heerlijke Italiaanse muziek op de achtergrond maken alleen al de binnenkomst een belevenis.

Bij Bella Roma geniet je in een warme Italiaanse sfeer van overheerlijke gerechten en dranken. Sinds 2002 bereidt onze vakkundige chef volgens traditionele receptuur verse steenovenpizza’s. Ook verrast hij zijn gasten graag met authentieke Italiaanse gerechten waaraan hij zijn eigen twist geeft.  Of het nu een pizza, pasta, lasagne of een van de vele andere gerechten betreft, alles wordt gemaakt van dagverse producten. Raadpleeg het menu om een indruk te krijgen wat Bella Roma te bieden heeft.

Intiem dineren

In Bella Roma kunt u ongedwongen en intiem dineren, ook een groter gezelschap is van harte welkom. Er is een aparte ruimte waar u privé en besloten kunt dineren.

De formule van de keuken is traditioneel, puur en eerlijk en dankzij de Italiaanse touch altijd spannend.

Hier doen wij het voor

Reviews