Over ons

Bella Roma zit gevestigd in de Sint Jaccobsstraat 6 midden in het centrum van de aantrekkelijke Friese hoofdstad Leeuwarden. Met genoeg parkeermogelijkheden in de buurt is het zowel met de auto als met het openbaar vervoer heel goed te bereiken.

Met ons Italiaans restaurant Bella Roma is een stukje Italië, een stukje van de eeuwige stad Rome in Leeuwarden gebracht. In Italië is er eeuwenlang veel liefde voor koken. Het is deze liefde die wordt teruggevonden bij ons restaurant Bella Roma.

Bij Bella Roma geniet je in een warme italiaanse sfeer van overheerlijke gerechten en dranken. Sinds 2002 bereidt onze vakkundige chef volgens traditionele receptuur verse steenovenpizza’s. Hij verrast zijn gasten graag met Italiaanse gerechten waaraan hij zijn eigen twist geeft. De pizza’s worden op ambachtelijk wijze gemaakt en alle menu’s worden gemaakt van dagverse producten. Raadpleeg het menu om een indruk te krijgen wat de mogelijkheden zijn.

Intiem dineren

In Bella Roma kunt u ongedwongen en intiem dineren, ook een groter gezelschap is van harte welkom. Er is een aparte ruimte waar u privé en besloten kunt dineren.

De formule van de keuken is traditioneel, puur en eerlijk en dankzij de Italiaanse touch altijd spannend.

Hier doen wij het voor

Reviews